Workshop: Creëer het leven van jouw dromen!

In deze praktische workshop ga je een stappenplan maken om jouw droomdoel te bereiken.

Iedereen kent wel de filmpjes die je te zien krijgt voordat een vliegtuig opstijgt: “Zorg als het nodig is dat je eerst zelf een zuurstofmasker op zet en help daarna een ander”. Het klinkt logisch, maar in het dagelijks leven vergeten we dit wel eens.

Ben jij ook de hele dag druk met of voor anderen, vergeet je jezelf wel eens en ben je dat zat? Ben je druk met de dagelijkse beslommeringen en vul je jouw dagen zonder dat je er bij stil staat of je doet wat jou echt gelukkig maakt?

Waar droom jij van? Je wilt dingen graag anders maar uiteindelijk beland een droom weer op de achtergrond omdat je je laat leiden door de waan van de dag. Of je weet niet waar je moet beginnen om een droom werkelijkheid te laten worden.

Hoe zou het zijn als je de tijd neemt om stil te staan bij wat je echt wilt, je dit in een actieplan uitwerkt en je voldoende vertrouwen hebt dat dit plan ook realiteit kan worden? Wij hebben een workshop die jouw leven kan veranderen.

Na deze workshop:

  • Weet je wat jouw dromen zijn.
  • Is het je duidelijk welke aspecten van jouw leven je graag wilt verbeteren.
  • Heb je besloten waarmee je als eerste aan de slag gaat, wat je het liefste wilt bereiken.
  • Weet je wat je moet doen om jouw droomdoelen te bereiken.
  • Weet je welke vervolg stap je moet nemen als je de doelen, die je tijdens de workshop hebt gesteld, hebt bereikt.

Waar droom jij van? Welk doel wil jij behalen?

Wil je bijvoorbeeld beter voor jezelf zorgen, meer rust in je hoofd krijgen of meer gaan sporten? Door kleine stapjes te nemen, iedere dag weer, kun je grote veranderingen teweeg brengen. Na afloop van de workshop heb je een stappenplan, waarmee je gelijk de eerste stap kunt zetten naar jouw doel. Ook jij kunt jouw droom realiseren!

Wanneer: 17 januari 2018 van 19.30 tot 22.00 uur

Waar: Belmani, Weverstraat 30, Oosterbeek

Kosten: € 12,50

Inschrijven: Klik op onderstaande button en vul bij contact je gegevens in. Mailen kan ook: info@themacoaching.nl.  Of bellen: Marjolijn: 06 12226600 of Thea: 06 21342147

Met vriendinnen of collega’s deze workshop volgen?

Deze workshop is ook heel leuk om met collega’s of een groep vriendinnen te volgen. Wanneer je een eigen groepje hebt, kunnen wij de workshop aanpassen aan jullie wensen. Ook zorgen wij dan voor een mooie locatie bij jou in de buurt. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bepreken.